Uitnodiging landelijke lancering Happy Life op 13 juni

Happy Life is hét nieuwe online platform dat op een speelse manier gezond gedrag bij kinderen stimuleert. De landelijke lancering vindt plaats op 13 juni om 14.30 uur tijdens de Nationale Buitenspeeldag. Gastheer is Pieter van den Hoogenband, groot fan van Happy Life. “Met Happy Life breng je kinderen op een leuke manier in aanraking met sport en laat je ze meer bewegen.” Dit wilt u echt niet missen!

Wie wordt de 1e Happy Life burgemeester?

Burgemeester van Deventer, Andries Heidema beëdigd 13 juni persoonlijk de eerste digitale burgemeester van de online community. Want ook een digitale stad heeft natuurlijk een 1e burger nodig. Ook de andere kinderfunctionarissen, zoals politie, wethouder en wijkmanager, worden deze middag officieel benoemd. Hiernaast kunt u zelf ervaren met de Happy Games en VR demo’s hoe kinderen door de game Happy Life  onbewust en spelenderwijs gezonde keuzes maken

Boodschappen voor kinderen in platform

Met online platform Happy Life is er één communicatiekanaal beschikbaar waarmee alle kinderen bereikt kunnen worden. Ideaal dus voor organisaties die een boodschap onder de aandacht van kinderen willen brengen. Zo zet Provincie Overijssel Happy Life ook slim in om aandacht te vragen bij kinderen voor fietsveiligheid en benut welzijnsorganisatie Raster Happy Life voor het verhogen van sociale kwaliteit.

Gaat u ook voor gezond gedrag bij kinderen? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de start van Happy Life!  Geef u op voor 13 juni via info@happylife.nl en zet met uw organisatie nu ook kinderen in beweging!

Waar? Lebuinuskerk, Grote Kerkhof 41, 7411 KV Deventer
Wanneer? Buitenspeeldag 13 juni
Hoe laat? 14.30 -17.00 uur